Szolgáltatások

Rendezvényfotózás

Egész napos vagy fél napos – rugalmas időbeosztással. Átlagosan 150-400 kép kerül átadásra digitálisan, vagy lemezen. Minden plusz kérés vagy változtatás lehetséges.

Műtermi fotózás

Általában egy projekt 2-4 órát vesz igénybe, mellyel egy kollekciót el tudunk készíteni. Sok stúdióval állok kapcsolatban, de rugalmasan választható más helyszín is. Legalább 50-150 kidolgozott, retusált fénykép kerül átadásra.

Portré fotózás

Több célból készíthetünk portrét: saját magunkról rendelkezzünk egy előnyös képpel, vagy családi albumba szánjuk a fotót. Manapság igen gyakori, hogy virtuálisan is megkövetelik a vállalatok, hogy akár saját weblapukon, akár közösségi oldalakon egységes portréval képviseljék a céget.

Családi fotózás

Gyermekzsúr, újszülött, baba-mama, születésnap, keresztelő, ballagás, bérmálás és minden egyéb jeles esemény, mely családtagunk, vagy barátaink legfontosabb pillanatait szeretnénk megörökíteni. Mindenben rugalmas vagyok, olyan képek születnek, amit a megrendelő elképzel.

Esküvő fotózás

Különböző csomagokban lehet fotózást választani: fél napos, egész napos, illetve két napos fotózás. Egyedi koncepciók és eltervezett, kész ötletek megvalósítása.

Tárgy és műszaki fotózás

Vállalkozások számára saját termékek műszaki fényképezése magas felbontásban weblapra, webshop számára, illetve nyomdai felhasználásra.

Katalógus szerkesztés

A fényképek nem csak egy weboldalon mutatnak jól, hanem kézben fogható formában is. Akár egyszerű fényképalbumba rendezve, akár komolyabb kiadvány, katalógus formájában is. Szoftverekkel megtervezve a megrendeléshez igazodva készítem el a nyomtatványt.

Nyomdai szolgáltatások

Évekkel ezelőtt megismertem egy nagyon profi nyomdászt, akivel a mai napig együtt dolgozom, katalógusaimat, egyéb szerkesztett plakátokat, rollupokat, mind vele készíttetem el. Így közös munkánk alkalmával igény esetén nyomtatni való tervek elkészítése és kivitelezése is az én gondom.

Felszerelés


Canon EOS 6D
full frame formátumú digitális fényképezőgép

Canon EF 70-200 mm
f 2.8 IS USM

Canon EF 24-70 mm
f 2.8 USM

Canon EF 100 mm
f 2.0 USM

Canon EF 35 mm
f 2.0

Canon 430 EXII,
600 RT, 600 WS teljesítményű stúdióvaku